000
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

1993 - 2022

Hoogleraar Wijsgerige Antropologie en haar Geschiedenis. Erasmus School of Philosophy, Erasmus Universiteit Rotterdam, Nederland

Als hoogleraar doceerde ik onder meer de cursussen Human Conditions, Life, Power & Global Technologies, Cyberspace Odyssee, Het romantische verlangen in (post)moderne kunst en filosofie, Esthetica, Filosofie van de geesteswetenschappen en De domesticatie van het noodlot. De wedergeboorte van de tragedie uit de geest van de technologie.

1993 - 2022

Emeritus hoogleraar Hoogleraar Wijsgerige Antropologie en haar Geschiedenis Erasmus School of Philosophy, Erasmus Universiteit Rotterdam, Nederland.

Momenteel begeleid ik nog negen promovendi.

2000-  heden

Kerndocent Nederlandse School voor Openbaar Bestuur, Den Haag, Nederland

Samen met prof.dr. Afshin Ellian (Universiteit Leiden) verzorg ik de module Culturaliteit in de Master Public Administration.

Samen met prof.dr. Esther Keymolen (Universiteit Tilburg) verzorg ik de module Mens en Data in de  Interdepartementale Management Leergang.

 

Nieuws

Nieuwe druk Kunstmatig van Nature: juni 2024.

Vanaf de derde druk verschijnt Kunstmatig van nature. Onderweg naar Homo sapiens 3.0 bij Uitgeverij Boom. Delen van dit boek behoren tot de VWO eindexamenstof Filosofie  2024 t/m 2028, die de vraag naar de mens in relatie tot wetenschap en techniek als thema heeft.

Deze website wordt momenteel vernieuwd

Onlangs verschenen

Boeken van Jos de Mul

Doorzoek deze website

Contactinformatie